Nicki Minaj, apariţie de belea! Sânii mai că îi ies din decolteu

2017-03-13 10:23:31 Showbiz

Nicki Minaj nu renunţă nici în ruptul capului la apariţiile sale excentrice. Vedeta internaţională a apărut de curând într-un body din latex foarte mulat care i-a pus formele în evidenţă.  

Vedeta internaţională Nicki Minaj a susţinut de curând un concert. A urcat pe scenă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Nicki Minaj apare în mai multe imagini postate chiar pe una dintre reţelele de socializare îmbrăcată într-un body nude din latex, foarte decoltat şi cu sânii aproape pe afară. Nici posteriorul nu uită să şi-l pună în evidenţă. I se vede perfect într-o imagine în care este surprinsă de la spate, mai aplecată.

În picioare vedeta a ales să poarte o pereche de cizme. În privinţa coafurii, Nicki Minaj are părul foarte lung, negru, vedeta a optat pentru extensii aşa de lungi cât propriul său trup. Machiajul este unul discret.

" Când zâmbeşti se simte atât pe interior, cât şi pe exterior." a scris vedeta în dreptul pozelor ataşate.  

Onika Tanya Maraj, cunoscută după numele de scenă Nicki Minaj, este o rapperiță, cântăreață și compozitoare americană originară din Trinidad și Tobago. Ea a debutat în anul 2007 cu mai multe mixtape-uri.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie