Ipoteză incredibilă! De ce şi-a pus Vasile Turcu ştreangul de gât?

2017-03-01 16:28:33 Sport

În timp ce medicii încearcă să îl resusciteze pe Vasile Turcu, surse apropiate familiei afaceristulul au lansat deja o ipoteză incredibilă.
Considerat unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România, cu o avere estimată în 2010 la aproximativ 60 de milioane de euro, Vasile Turcu este, de fapt, falimentar. Celebra firmă de construcţii a lui Turcu, Romconstruct, aproape că nu a mai produs nimic în ultimii ani, după ce contractele cu statul au încetat să mai curgă, restaurantul de lux a fost vândut, iar mai multe proprietăţi sunt, în prezent, lăsate gaj. Conform datelor oficiale, firma lui Turcu are în prezent datorii de peste 26 de milioane de lei.

 

 

Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a fost internat de urgenţă la spital, în stare gravă. Potrivit primelor informaţii, omul de afaceri a încercat să se sinucidă. El a fost găsit într-o cameră, spânzurat, de către copiii săi, care au chemat medicii de urgenţă, în jurul orei 13. Fostul acţionar al Clubului Dinamo a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde medicii îl resuscitează în aceste momente.

Omul de afaceri şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea, toate acţiunile deţinute la clubul de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.
"A fost pus sub control judiciar, acolo au fost nişte probleme cu banii. Trăim într-o lume în care banul este zgomotul. Lucrurile astea îmi aduc aminte de cel cu Anghelescu, cu morţi... Oamenii din cauza banilor... presiunile. Oamenii de afaceri români faci parte dintr-un peisaj sub presiuni. Cine ştie ce o să afle presa. În niciun caz lipsa de bani nu te duce în situaţia asta. Am auzit că sunt probleme. El s-a retras în 2011. Am auzit că acolo au fost probleme. (...) Câţi nu au datorii. În România dacă nu ai datorii nu eşti om de afaceri. Există posibilitatea ca în momentul în care tu ai nişte datorii şi nu sunt la bancă nu e bine", a declarat Monica Tatoiu pentru Antena Stars. "E generaţia noastră care gândeşte şi vede. Când realizezi ce ţi se întâmplă te sperii. Din ce ştiu eu, în fotbal şi în serviciile secret nu ieşi la pensie şi nu te retragi. Joci la masa mare, nu la bucătărie", a adăugat ea.

SURSA.SPYNEWS.RO

loading...

Din aceeași categorie