Emoţionant! Cățelul ăsta îmbrățișează pe oricine îi iese în cale

2017-02-15 10:14:09 Lifestyle

catel louboutina golden retriever imbratisari

Louboutina adoră să-i îmbrăţişeze pe oameni

Faceţi cunoştinţă cu Louboutina, o căţeluşă care adoră să-i îmbrăţişeze pe oameni. Stăpânul ei spune că patrupedul petrece cam două ore pe zi îmbrăţişând străinii atunci când iese la plimbare.

Golden Retriever-ul a început să-şi îmbrăţişeze stăpânul în 2014, chiar de Valentine’s Day. „Tocmai terminasem o relaţie şi era destul de trist. Atunci a venit la mine şi m-a îmbrăţişat. De atunci a început să îmbrăţişeze pe toată lumea. În fiecare zi o scot la plimbare şi două ore doar asta face. Când trece cineva pe lângă noi, îl opreşte şi-l îmbrăţişează”, a declart Fernandez Chavez, potrivit Bored Panda.

 

catel louboutina golden retriever imbratisari

Foto: instagram/louboutinanyc

Louboutina, “botezată” aşa după numele celebrului designer de pantofi, are şi cont de Instagram, unde are peste 58000 de fani. Toată lumea vrea o îmbrăţişare de la Louboutina şi o poză amintire.

 

catel louboutina golden retriever imbratisari

Foto: instagram/louboutinanyc

Stăpânul ei a venit şi cu o idee inedită. Oricine poate fi îmbrăţişat de Louboutina dacă are drum prin New York. Tot ce trebuie să facă e să-i trimită un e-mail lui Fernandez şi să stabilească o întâlnire.

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie