Harrison Ford, la un pas să se prăbuşească cu avionul peste o aeronavă cu 110 pasageri la bord

2017-02-15 09:56:06 Filme

ctorul american Harrison Ford a fost implicat într-un incident cu potențial grav, în timp ce își pilota avionul personal, un model Husky cu un singur motor. Totul s-a întâmplat în timp ce zbura deasupra statului California. El a fost direcționat spre o pistă de aterizare, dar ar fi deviat pe o altă rută și ar fi ajuns deasupra unui avian al American Airlines, o cursă cu 110 pasageri la bord și șase membri ai echipajului, potrivit BBC.

Cursa de linie, un Boeing 737, a reușit să se depărteze în timp util de avionul pilotat de actorul Harrison Ford, care are 74 de ani. Harrison Ford a apucat să aterizeze avionul, dar a făcut-o într-un loc interzis.

Înainte să aterizeze pe Indiana Jones, actorul de 74 de ani a întrebat controlorii de trafic: "Cum adică acel avion de linie e sub mine?

Autoritățile americane au demarat o anchetă. Încă nu sunt clare alte detalii, dar, conform sursei citate, Harrison Ford riscă acum să rămână fără brevetul de pilot.

Harrison Ford nu este la primul incident aviatic. În anul 2015, actorul a aterizat de urgență un avion de mici dimensiuni pe un teren de golf din Santa Monica, după ce motorul avionului a cedat în zbor

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie