Top femei devoratoare de barbati in functie de zodie

2017-02-14 13:22:32 Lifestyle

Femeile devoratoare de barbati au o senzualitate debordanta si o extravaganta de nedescris. Este foarte usor sa iti dai seama care femei se includ in acest prototip.

Berbec

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti mai mult timp impreuna. Daca ai probleme in cuplu, s-ar putea ca ele sa se accentueze in aceasta perioada.

Taur

Dorintele sexuale sunt puternice si iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Daca nu esti implicat intr-o relatie, vei cunoaste o persoana catre care vei face tu primul pas.

Gemeni

Este timpul sa elimini toate lucrurile care nu sunt necesare in viata ta. Iar daca esti intr-o relatie toxica, ia in calcul rezolvarea situatiei. Daca esti implicat intr-o relatie, vei fi mai atent la nevoile partenerului.

Rac

Nu te mai concentrezi pe achizitiile materiale si doresti sa-ti canalizezi energia catre scopuri mai altruiste. Vrei sa-ti faci viata mai frumoasa si mai armonioasa alaturi de partenerul de cuplu.

sursa.kfetele.ro

loading...

Din aceeași categorie