Rețeta italiană de pui umplut cu cașcaval

2017-02-11 16:04:00 Bucătărie

pui umplut cascaval reteta italiana

Italienii sunt recunoscuți pentru bucătăria lor diversificată și delicioasă așa că, atunci când ai rămas fără idei, încearcă această rețetă de pui umplut și bucură-te de o călătorie culinară pe alte meleaguri, chiar la tine acasă.

De ce ai nevoie pentru a pregăti rețeta italiană de pui umplut

170 g piept de pui, fără piele

370 g sos de tomate

55 g sos pesto

4-6 felii cașcaval

90 g pesmet

Cum pregătești rețeta italiană de pui umplut

Încălzești cuptorul la 200 de grade. Bați pieptul de pui și îl porționezi în fâșii potrivite. Le ungi pe fiecare cu sos pesto, aproximativ 15 g sos de tomate și așezi deasupra lor o felie de cașcaval. Rulezi și securizezi la capete cu scobitori.

Treci fiecare bucată de carne prin pesmet, apoi le pui într-o tavă în care ai turnat restul de tomate. Gătești aproximativ 25-30 de minute, sau până când ți se pare că puiul este bine făcut. Servești imediat.

sursa.clickpoftabuna.ro

loading...

Din aceeași categorie