Totul despre recuperarea Simonei Halep! Ce face sportiva până în luna martie

2017-02-07 11:32:38 Sport

Simona Halep trece dprin momente dificile din punct de vedere fizic. Mai exact, după ce a avut probleme nenumărate cu glezna și stomacul, acum, după turneul de la Sankt-Petersburg, cea mai bună jucătoare de tenis de la noi suferă de o accidentare neplăcută la genunchi, lucru care o face să rateze trei turnee importante: Fed Cup, alături de echipa României, și cele din Dubai și Doha.

Mai exact, spun surse apropiate de jucătoarea de tenis, accidentarea Simonei din acest moment pare mai gravă decât cele din trecut, ea riscând, în cazul în care nu se tratează rapid și dacă nu face recuperarera așa cum îi recomandă medicii să își compromită întreg sezonul și, astfel, să iasă definitiv din Top 10 mondial. Din acest motiv, după ce s-a sfătuit cu medicii și cu restul staff-ului său, Simona Halep a anunțat că se va retrage din următoarele turnee, în ciuda pierderilor financiare importante pe care le va resimți, și se va ocupa exclusiv de recuperarea ei medicală.

PUBLICITATE

inRead invented by Teads


Astfel, ne-a mai dezvăluit sursa citată, Simona va merge în Austria sau în Statele Unite, loc în care se va lăsa consutată de specialiști pentru a vedea care sunt cele mai bune proceduri pentru refacerea genunchiului. Până atunci însă, vedeta tenisului românesc face acupunctură pentru a scăpa de durerile de genunchi.
“Mi-a revenit durerea la genunchi. Am nevoie de o pauză mai lungă, de o lună de recuperare și apoi vom vedea ce va fi. Sunt tristă. Am trei turnee la care nu voi juca: Fed Cup, Doha și Dubai. Am decis să iau această pauză pentru a fi pregătită la turneele de la Indian Wells și Miami”, a anunţat Simona Halep.

sursa.spynews.ro

loading...

Din aceeași categorie