Somon cu parmezan la cuptor

2017-01-31 13:41:44 Bucătărie

somon parmezan rosie busuioc cuptor

Pentru o cină ușoară, alege somonul la cuptor cu parmezan.

Somonul este un pește gras, care poate fi combinat cu brânza sărată, cum este parmezanul. Adaugă și câteva frunze de busuioc pentru un gust mai proaspăt.

De ce ai nevoie pentru somon cu parmezan la cuptor

4 bucăți somon

1 praf de sare

1 lămâie

piper

pudră de usturoi, după gust

busuioc uscat

100 g parmezan

1 roșie

ulei

Cum se prepară somonul cu parmezan la cuptor

Dai drumul la cuptor. Speli bucățile de pește, le ștergi cu un prosop de hârtie, le stropești cu zeamă de lămâie din belșug și le asezonezi cu sare și piper după gust. Presari pudră de usturoi și busuioc uscat și așezi peștele într-o tavă.

Pui deasupra felii de roșii și parmezan și stropești cu ulei. Dai tava la cuptor până când se pătrunde peștele.

sursa.click.ro

loading...

Din aceeași categorie